Aamulla...

  • Rujokki

heräsin kuin kuolleen unesta. Olin nukkunut yhdeksän tuntia täysin tajuttomana; en muistanut edes yöllä katsomiani unia. Katselen yhden yön aikana enemmän 'leffoja' kuin viiden vuoden aikana oikeassa kinossa :) Onnekseni unet ovat viihteellisiä ja/tai jännittäviä; painajaisia en muista nähneeni vuosikymmeniin. Tämä ainakin on yksi syy siihen, että niin mielelläni menen nukkumaan; odotan aina innokkaana tulevan yön seikkailuja.

Päivä meni nopeammin kuin edellinen, samaa vauhtia siis myös vanhenin... hassua miten tässä ikävaiheessa tulee tuollainen ajatus mieleen. Jokainen, vaikka miten hyvin käytetty, lisäpäivä on pois elinajasta. Ehkä ajatus johtuu tietystä turhautumisesta, jonka taas aiheuttaa tietoisuus, että ei saa aikaan mitään merkittävää? Mitä tuo merkittävä sitten olisi, en osaa sanoa.

Ilta meni asuntoilmoituksia selaamalla kuten ennenkin. Eräänlainen mania saa lukemaan aina seuraavan ja seuraavan ilmoituksen, tutkimaan faktat ja katsomaan kuvat sekä sijainnin kartalla. Ilmaista huvia... toisinaan kyllä ahdistaa kuvia katsellessa, kuinka täyteen ahdettuja jotkut asunnot ovat, tai sitten kuvakulmat vääristävät todellisuuden. Itselleni on sitä mieluisampaa, mitä enemmän tyhjiä lattianeliöitä on liikkua. En pidä myöskään verhoista ikkunoissa tai matoista lattialla...

Huomenna viikon viimeinen polkaisu sorvin ääreen... sitten lepoa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:20

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus