Taas vapaalla...

  • Rujokki

ja viikonlopun ensimmäinen aamu. Hiukan särkyinen olo. Eilen tuli pyöräiltyä tavallista enemmän; kävin asuntoesittelyssä ja sen jälkeen pyöräytin naapurikaupungin supermarketissa tarjouskahvin perässä. Ei siinä mitään, vaan kun en ollut osata sieltä enää kotiin. Seikkailin vieraannäköisillä kaduilla, kyselin vastaantulijoilta ja osasin viimein tutulle reitille. Onneksi oli vesipullo mukana, muutoin olisivat voimat uupuneet täysin.

Aamusuihkun jälkeen lehahdin ykskaks kirkkaanpunaiseksi ja nahkaa alkoi pistellä. Mikä lie reaktio ja mihin, en tiedä. Liekö vesijohtovedessä jotain kummallista? Vielä parin tunnin jälkeen kuumottaa. Peruslotion helpotti vähän, muutamia läiskiä jäi vielä kirveltämään.

Kohta lähden systerin kanssa tukussa käymään; itse vain kortinhaltijan ominaisuudessa sillä ei ole ostamisen tarvetta. Eilinen marketissa käynti aiheutti lievän paniikkireaktion kuten aina; en pidä suurista kaupoista, jossa ei näe kuin loputtomiin jatkuvan tavarameren. Tavallinen Alepa, Siwa tms on minun ostospaikkani. Ruokakaupassakin käyminen on niin epämieluisaa, että koetan rajoittaa käyntini kertaan viikossa.

Kupillinen kahvia ja menoksi...

Ohikulkiessa
Ohikulkiessa

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:20

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus