Ärtymys

  • Rujokki

Kummallinen tunne tuollainen ärtymys. Se on tunne, joka viime aikoina on näyttäytynyt aika usein ja äkillisesti. Ärtymys on useimmiten kohdistunut joko työkavereihin ( hirmu kälättäjiä ja melusaasteen tuottajia, tai muuten tyhmien kommenttien esittäjiä) tai työvälineisiin so. ohjelmiin jotka takkuavat minkä kerkeävät. Seurauksena on ollut pako paikalta (työkaverit) tai hiusten repiminen ja kuulokkeiden nakkaaminen työpöydälle (työvälineet).

Syy? Pitkällisen pohdinnan jälkeen olen päätellyt oudon tunteen aiheuttajaksi salakavalan, hiutuvan selkäkivun. Se on pysyvästi takavasemmalla, josta silloin tällöin kohottautuu näkyviin jolloin pääsee ähkäisy tai peräti ulvaisu. Minulta.

Kuitenkin tila pysyy sen verran aisoissa, ettei kehtaa (?) pyytää sairaslomaa, jota jokseenkin varmasti kuitenkin saisi. Jos ei muuten, niin em. ärtymyksen vuoksi. No, en muuten ole ainoa ärtynyt töissä... muutama muukin tiuskaisee ihan reippaasti tai näyttää muuten sisintään. Toistaiseksi tällaiset purkaukset on ymmärretty ja kuitattu puolin ja toisin huumorilla. Mutta entä sitten, kun alkaa tuntea ärtymystä ärtymyksestään?

2 kommenttia

Rujokki

26.5.2011 20:31

FB: koetan ottaa tämän ärtymyksen haasteena, eli koetan päihittää ärtymykseni so. kasvaa siitä ulos? Editoin tekstiäni, sillä lähinnä olen ärtynyt omasta ärtymyksestäni...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus