Myöhäinen kotiutuminen

  • Rujokki

... vasta puoli ysiltä. Tuli päivälle pituutta. Töiden jälkeen juniorin vienti parturiin, samalta suunnalta vanhan kuntohärvelini nouto työkaverille. Pojun vienti kotiin, käynti ruoka- ja sahakaupassa, ja illaksi vielä kirkolle yhteen tapaamiseen.Nyt kivistää selkää ikävästi, eikä auta vaikka sen asettaisi miten.

Myös sunnuntainen Naisten Kymppi oli koettelemus. Lähdettiin 2. ryhmän hännillä tarkoituksena reipas kävely. Toisethan porhalsivat vauhtiin heti kun mahdollista minun jäädessäni suosiolla käveleskelemään. Lonkat kivistivät alusta lähtien, selkä vasta 8 km jälkeen. Maaliin kuitenkin pääsin puolessatoista tunnissa, ei paha!

Illalla sauna ja saunavieras. Yöllä heräsin kivistykseen, joka hetkeksi laukesi paikallishoidosta. Valvotti kuitenkin viiteen asti... Töissä oli vähän puolipahimmoinen olo. Viestinvaihdon jälkeen sain lähetteen fysiatrille, jolle samoin tein varasin ajan, tosin vasta ensi viikolle ja senkin stadiin. Kunhan jotain?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus