Ei kesälomaa

  • Rujokki

Juupajuu. Saikkua läpsähti 2 viikkoa lisää - ja niinpä esinainen siirtää kesälomiani koska aspassa on henkilöstökiintiö jotta hommat rullaavat. Hemmetti. Ekat kaksi viikkoani ovat vissiin elokuun loppupuoliskolla ja toiset kenties lokakuulla, jonne olin jo yhden viikon nakannut hätäpäissäni. Tää meni nyt ihan ahterilleen. Ymmärrän, ymmärrän toki miksi näin. Harmittaa vain vietävästi. Suunnitelmat menivät ihan pommiin...

Hermokipulääkkeen aloitan uudelleen. Töihin paluu siis vain sillä edellytyksellä, että lääke pelittää ja kipu piiloutuu. Ellei.... no, vt-tt-tri kirjoitti myös lähetteen Husin fysiatriselle (kas kun ei psykiatriselle...) sekä fysikaaliseen. Antoi vielä armollisen arvion, että kummastakaan tuskin saan selkäkipuuni mitään lopullista apua. Kiits.

Kotiutuessani olin niiiiiiiiiiin kuitti, ettei edes päikkärit onnistuneet. Makasin vain ja kuuntelin selkää jäytävää kipua, joka ei edes makuullaan lauennut. Nyt on hyvä istua tässä näin: soffalla 150 asteen kulmassa. Myös kuuntelen välikatossa elävän mehiläispesän elämää: tukahtunutta zzdzzzdz -ääntä joka ei vaimene yöksikään. Kovaa aherrusta niilläkin :)

3 kommenttia

lindagee

14.7.2011 22:37

Voi että on vastoinkäymisiä, kun suunnitelmatkin menee vituralleen. Uudelleen asennoituminen ei varmaan ihan heti hetkessä käykkään niin tyynesti ja seesteisesti. Ja kylläpäs oli 'kannustavaa' toikin, kun ennalta jo epäiltiin, että tuskin mitään apua löytyy. Tuttua, ah niin tuttua. Kovan väännön jälkeen niitä lähetteitä on suostuttu kirjoittelemaan, ja sittenkin mutinan säestyksellä "Kun tästä nyt ei todennäköisesti mitään hyötyä ole kuitenkaan." On se outoa, kun olen just kertonut, että esim. tietystä fysiokäsittelystä on 5 vuoden kokemuksellani ollut selkeästi hyötyä, eikä se ole mitään uskomushommaa, vaan ihan konkreettinen helpotus/tulos.

Turhauduin niihin mutinohin lopulta, ja sanoa paukautin kerran suoraan: "JOO, kyllä mä jo tiedän parhaiten toimivat hoitomuodot - ne on hieronta, liikunta ja EROTIIKKA, mieluiten kaikki nuo kolme samassa komeassa seurassa." Sitä väitettä ei lääkärinikään käynyt sitten kiistämään. Kuuppapuolella kävikin kehnommin.. Psykiatrinen hoitajaterapeuttitäti, jonka juttusilla olin päässyt käymään avautumassa, intoutui kuulemastaan (oletetusta kuumasta suhteestani) NIIN paljon, että totesi jatkokäyntien olevan tarpeettomia, kun tulijoita on jonoksi asti ovella muutenkin. Justiinsa. Ei niille perkeleille kannattais olla rehellinen aina.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Rujokki

14.7.2011 23:38

lindagee: liikunta ja erotiikka ovat lyömätön yhdistelmä, sillä siinä kohentuu ruumiillinen kunto ja jopa mielikin voi nousta hetkellisesti :)

FB: varmaan se psykiatrin lähete rapsahtaa, jos menen sanomaan jotta kuulen surinaa zzdzzzdz? No, ei se ainakaan isosti ole muualla kuulunut kuin täällä mökkeröisessäni :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus