Sitkas päivä

  • Rujokki

Aamulla herääminen kipuun - yllättävä havainto! - ja nappia kasilta. Jugurtin jälkeen vetäisin pikkupikku unoset kahteentoista. Toivonpa totisesti että elimistö tottuu nappiin eikä saa tajua näin totaalisesti kankaalle - siksihän tässä treenaan pari viikkoa ennen töihin paluuta. Ensi viikolla kaksinkertainen annostus (100mg) ja lopullinen määrä olisi 150 mg. Toisaalta toivon että kipu talttuu mahd. pienellä määrällä...

Kauheita ikäihmisen sairaus- ja lääkitsemispakinoita nämä. Tajun palattua pyykkien haku sisälle kuivumaan sateesta, mantsikkahillojen siirto viileään, astiakoneen viritys ja vkl vaatteiden valinta. Häihin on onneksi jo pari vuotta sitten hommaamani vermeet - ihanat sellaiset, joissa voisin itsekin vihkiytyä, jos vain löytäisin suostuvaisen osapuolen :) Noh, kihlatkin riittäisivät kun ei ole ikuna ollut: aviossa olen ollut sekä avossa, mut ilman sormuksia :) Romantikko-minä haikeilee...

Juuri sovittiin ystäväni kanssa huominen aikataulu. Lähden aamusta, ja napitan vasta sitten ja siellä saan aamupalankin. Ehdin varmaan huilata ja ehkä jopa päästä saunomaan vaikka jo tänään käväisin pikaisesti. Hän vie minut kirkkoon, josta päässen liftillä hääpaikalle, jossa muutama tunti, ja sitten ystävä tulee noutamaan ja menemme lavalle... Melkoinen agenda yhdelle päivälle ja tällaiselle saikkulaiselle?

2 kommenttia

lindagee

15.7.2011 22:19

Eihän nämä sairaus- ja lääkitysaiheet mitään IKÄihmisten juttuja ole pelkästään... eikä kamalia ollenkaan, ellei satu sairaalloisesti kammoamaan kaikenlaisia sairauksia & vaivoja. Hehehe. Kaikkihan me sitäpaitsi olemme "ikääntyjiä", koska ikälisää napsahtaa automaattisesti niskaan joka vuosi, jos vaan niitä hengittelypäiviä riittää. Silloin kun itse aloittelin hermokipulääkenapin käyttöä, vaikutus tuntui kuin lekalla olis kajautettu kaaliin. Siihen aikaan halusin päivällä olla jollain tapaa toiminnallisessa kuosissa, ja mainitsin lekurille tosta ongelmasta. Ja KERRANKIN lääkärin kommentti osoitti, ettei ole koulutus & kokemus mennyt hukkaan: "Niin, jos se suositeltu annostus on 2 x 75 mg/vrk, niin voithan sä ottaa ne MOLEMMAT napit illalla, vaikka reseptiin onkin merkitty yksi aamulla ja illalla." Tossa kohtaa ihan OIKEEZZTI en olis uskaltanut/älynnyt mennä tommosta muutosta tekemään omin päin. Mukavaa hääreissua sinulle.

Olin muuten just vaipumassa synkeään arvioon, ettei tälle päivälle taida löytyä yhtikäs mitään naurun aihetta, kun kuulin sattumoisin yhdestä radio-ohjelmasta miten joku siteerasi Remun aivan pistämätöntä kommenttia: "Katotaan mitä kampa maksaa ja paljonko mummot työntää kuulaa."

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus