Ei tu mittää...

  • Rujokki

... loppuviikko taas petissä - tai selkäsaikulla ainakin. Alkuviikko on ollut tuskaisa, ja istumatyö repinyt selkää. Jokin kumma siellä on, joka ei tulehduskipulääkkeillä tokene ja antaa särynkin mellastaa. Vasta tänään pääsi tt-lääkärin vastaanotolle.

Nyt on uudet tabut - en ota käyttöön - ja lähete fysioterapeutille maanantaiksi. Taivuttelut sujuivat hyvin, joten kivun aiheuttaja jäi edelleen tuntemattomaksi. Hirvittää vain, kun kivun lisäksi turtuvat sormet... esinainen lohdutti, että jos vielä lasken allenikin, niin tunnin sisällä pitäisi olla sairaalassa. Yksinasujan painajaisia tällaiset...

Lääkäritäti määräsi myös kevyttä liikuntaa kuten kävelyä sauvoin tai ilman, eikä tanssiminenkaan ole kiellettyä. Jos vaikka ensi lauantaina sitten... Ja jospa silloin nappaisi yhden vahvan tabun jotta jaksaisi koko illan pyörähdellä :) Niin ja tietysti edelleen tyky-harjoitteitani, ja ehkä myös perjantaina käyn aamukävelyllä salilla, á 400 kcal.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus