Kuntokävelyä

  • Rujokki

.... tänään 4 km. Kävin tekemässä tonttikatselmuksen, ja siellä kaikki hyvin. Lunta hirmusti vielä, mutta oma puroni oli jo auki ja solisi iloisesti. Lenkkarit jalassa ei paljoa viitsinyt rämpiä, mutta tulipa otettua muutama kuva, sekä rupateltua naapurin emännän kanssa.

Totesin matkan olevan pidemmän kuin olin tähän mennessä luullut: 2 km sivu. Kävely sujui oikein mallikkaasti, vaikkakin kevyen liikenteen väylän puuttuminen on harmillinen juttu. Kevätkokouksessa parin viikon kuluttua tätäkin puutetta käsitellään, sekä väylän visioita.

Sen sijaan mallikasta ei ole ollut näpyttely. Siirsin läppärin hyllykköön, ja koetin seisaaltaan näpytellä. Selkä jumittui vartin jälkeen joten luovutin. Nyt olen puolimakuullani sohvalla ja tämä sujuu joten kuten. Voi elämän kevät: olenpa pahoillani heidän puolestaan, jotka joutuvat pakon edessä viettämään sänkyelämää ties kuinka kauan...

Talonpaikka
Talonpaikka

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus