Eilinen perjantai

  • Rujokki

... oli pitkä ja mukava päivä. Sen aloitti rauhallinen aamiainen kera viikonlopuksi tilaamani Hesarin (pienisuuri ilo). Polkaisin aamupäivästä naapurikaupunkiin (alle 10 km) kauppakeskittymään, johon olin tehnyt treffit serkkutytön kanssa. Oli tarkoituksellisesti etuajassa, sillä olin päättänyt hommata kerralla ison pinon ihovaatteita, joiden sovitusta inhoan yli kaiken. Yllättäen sain homman pois käsistä puolessa tunnissa.

Sen jälkeiset 7h menivät aletarjouksia tsekaten (2 maltillista ostosta) ja tärkeämpänä vielä: keskustellen, vaihdellen kuulumisia ja mielipiteitä, vertaillen kokemuksia. Ikinä ennen en ole kierrellyt 7h alemyynnissä. Päivän kruunuksi kävimme tuopillisilla, jonka jälkeen polkaisin kotiin leppoisassa kesäsäässä.

Tänä aamuna oli jokseenkin tyhjentynyt olo; tuli varmaan purettua sisintään sen verran reippaasti. Ponkaisin kuitenkin ylös, menin mattopyykille ja sen jälkeen palstalle viideksi tunniksi. Aurinko oli ohuen pilviverhon takana ja oli oikein miellyttävä olotila. Illempana levitin värin päähän, sen pestyäni oli jo saunakin valmis, ja sen jälkeisessä lempeässä mielentilassa ryhdyn nyt katsomaan elokuvaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:58

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus