Pitkä viikko takana

  • Rujokki

... ja viikonloppu yes taas edessä. Perjantai-ilta vai lauantai-aamu, kumpi on paree en osaa päättää. Ehkä aamu, sillä nyt on väsy olo, varsinkin saunasta tultua ja puoli kiloa työviikkopölyä suihkukaivoon liruneena.

Voisi korkata valkkarin, tai sitten jatkaa jo avattua punaviiniä. Elämän vaikeita valintoja. Ruoanpuolta ei onneksi enää tee mieli ajatella. Tuli ahmittua puoli pussillista Dumle-mixiä... vähän huono olo. Mitähän sitä lopulla iltaa tekis; antenni on mykkä eikä dvd-soitin ole vielä kotiutunut. Lukeakaan ei jaksaisi ja ristikot on tehty.

Hain viikolla kangaspuut, ja tuolla ne nyt komeilevat tuvan puolella valmiina loimenrakentamiseen. Mistä senkin sitten tempaisisi; luomapuita ei liene ihan joka naapurissa. Eiköhän se syksyyn mennessä selviä, myös kuteet ovat vielä hakusessa. Mallit ovat jo selvillä; maha sykkyrällä luin vanhoja lehtiäni... sykkyrä tuli pahoista muistoista. Haluan kuitenkin mitä pikimmin päästä sukkulan varteen kiinni...

3 kommenttia

Mirjukka

4.7.2008 21:54

Se oli mun unelmana 25 vuotta sitten jos kangaspuut saisin kotiini. Espoossa kudoin viimeksi vuonna 2000 matonpätkän. Saiskos noilta neuvonta-asemilta vuokrata luomapuita??

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Rujokki

5.7.2008 09:21

Neuvonta-asemat voivat olla yksi mahdollisuus, kyllä. Lähiviikkoina käyn läpi eri mahdollisuuksia; myös edulliset kude- ja loimimateriaalipaikat pitää vielä selvittää, sillä loimeen hupsahtaa ykskaks melkoinen penni - siis sentti, tarkoitin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:58

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus