Eilisen päivänpaisteesta tietoakaan

  • Rujokki

... eli kävi kuten uumoilin. Harkinnassa oli eilen, tehdäkö rästiin jääneet kotihommat vai painuako kamera kaulalla maisemiin. Riskistä huolimatta valitsin ensimmäisen vaihtoehdon. Toistaiseksi harmaapilvinen sää ei houkuta lähtemään liikkeelle, joten luvassa kalsaripäivä?

Toki pilvisenäkin päivänä voi saada hyviä otoksia, tuurilla. Kontrastien tai varjojen puuttuminen on kuitenkin sen verran häiritsevä tekijä, että vaikuttaa motivaatioon. Tuleepa niitä uusia aurinkoisia, tai muuten kirkkaita päiviä vielä, joten eipä heitetä kirvestä kaivoon.

Aamuyöstä eli ennen viittä heräsin kummalliseen tunteeseen. Kunnolla herättyäni tajusin sen olevan mökkeröiseeni kantautuvan kompin jumpsutusta. Käväisin ulko-ovella, ja nyt kuului jo musiikkiakin. Hiukan epäröin, ja sitten uteliaisuus sai voiton. Hissuttelin postilaatikoille sadan metrin päähän (samalla sain aamulehden völjyyn), ja koetin paikantaa mölyn aiheuttajan. Todennäköinen "syyllinen" oli läheinen okt, jossa oli ainakin kirkkaat valaistukset, ja musiikki kantautui vain hetkittäin, ehkä silloin kun ovesta kuljettiin?

Onneksi uni palasi kehiin, ja heräsin vasta kymmeneltä aamukahveille, tuoreen lehdykän kera.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus