Pimeitä mietteitä

  • Rujokki

…ulkona on pimeys, sisällä kohtuullisen lämmin (fleeceä yllä ja villasukat jalassa), myös näppis lämmittää... Miksi ajatus liikahtelee levottomasti; sen sijaan että nauttisi tästä omasta hyvästä olostaan, se pyörähtää asunnottomien, kojuissa asuvien tai rappukäytäviin vetäytyvien sielujen pään liikkeisiin.

Koska kuitenkaan en tee elettäkään auttaakseni noita poloisia, on järjetöntä että moiset ajatukset edes tulevat mieleen? Omaa etevyyttään ei tässä nyt lämmitellä tai nautita elämisestään ja hengissä olemisestaan. Pyörä vain on pyörähtänyt näin, että minulla on tämä, jollakulla jotain muuta - tai sitten ei.

No, ikäneitoni sai kuitenkin talvitöppöset alleen tänään, ja itse kävin kohtuullisissa passikuvissa sekä jättämässä uusinta-anomuksen, onhan muutaman viikon kuluttua vkl-reissu. Asiat hoituivat uskomattoman hienosti: passikuvissa (tosiaan kohtalaisen ok:t) viisi minuttia, ja lupatoimistossa toiset viisi. Nykypäivänä tällaista osaa arvostaa, todella!

Levylautasella soi Ennio Morriconea... kaunista...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus