Eka päivä

  • Rujokki

Pyhäpäivä, huomenna alkaa eka lomapäivä. Aika on kulunut puolenpäivän heräämisen jälkeen aika laiskasti. Kävin tsekkaamassa pojun uuden vuokrakämpän; hän luultavasti muuttaa tämän illan aikana. Vein sinne vähän ensitarvikkeita kuten kahvinkeittimen ja kahvitarpeet. Töissä innostuivat kun kerroin hänen muutostaan; naiset kilvan lupasivat tuoda itselleen ylimääräisiä astioita yms. Käyn ehkä tulevalla viikolla hakemassa.

Viime yö sujui ensin ihan ok. Luulinkin jo selviäväni aamuun asti kivuitta. Menin tasatunnilla kohti parveketta aikeenani ottaa muutama riehakas ilotulitekuva. Vähän ennen ovea vanha tuttu paniikki iski taas. Milloinkahan tämä kipu hellittää; luulisi että muutaman vuoden v-mäisen yhteiselon ja siitä parin vuoden eron jälkeen olisi jo vettä virrannut niin paljon sillan ali, että olisi ok-fiilis.

Funtsiessani en ole löytänyt yhtä yksittäistä syytä kivulle. Mahdollisia syitä kyllä; menneiden vuosien hukkaan eläminen, oman itsensä kadottaminen ja sen yhä jatkuva etsiminen, toivottomuus uuden vuoden mahdollisuuksien suhteen... siinäpä sitä. Ehkä vuoden kuluttua tämäkin tilanne on helpottanut?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:51

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus