Vipinää vapaalla

  • Rujokki

Kolme kesälomapäivää jo takana, nyt pyhä välissä ja loma jatkuu huomenna. Huonoksi tavaksi on tullut nukkua aamupäivään. Tarpeeseen se on varmaan kuitenkin, sillä kymmenen tunnin yöunien lisäksi olen saattanut torkkua tunnin, kahden päikkärit. Nyt kroppa alkaa jo tottua; alkuun oli huomattavaa aamukankeutta ja kolotusta.

Olen päässyt jeesaamaan keskimmäiseni taloksi asettumista. Paljossa olen voinut olla avuksi; toisinaan kyllä häiritsee kun omistan vain yhden per käyttöesine ja hän kysyy josko olisi ylimääräisiä. Poloinen on vain niin vähissä rahoissa. Onneksi on sellaisiakin, joilla on ylimääräistä ja ovat iloisia niistä päästessään.

Innovoin tänään loimenluontivärkin. Huomenna menen rautakauppaan hakemaan tarvikkeita ja alan työstää laitetta. Idea on niin loistava, että näinköhän menisin hakemaan patenttia sille. Seuraavaksi uusi kaulaliinaloimi; edellistä kapeampi ja ehkä yksivärinen... keväisiä värejä jo nyt?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:51

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus