Elämä palautunut uomiinsa

  • Rujokki

Jo kolmas työpäivä saikkujen jälkeen. Sitähän se oli mitä muistin sen olevankin: hektistä puhelintyöskentelyä asiakkaiden (pikku)kiperien pulmien kanssa. Selän puolesta pärjää nyt paremmin kuin aiemmin, sillä kipunapilla on ihmeellinen teho. Puolen yön jälkeen otan yhden jolla pääsen töihin asti, siellä heti toisen jolla pärjään työpäivän loppuun. Kotona ei sitten mitään, sillä täällä voi touhuilla pienesti koko loppuillan ja pitää säryn loitolla.

Harjoitteluklinikalla (fysikaalisessa) olen nyt käynyt 4 kertaa. Maanantaina ja tänään hiukan epäilytti jatkamisen kannattavuus: muuan laite ottaa julmasti selän päälle. Juttelin minut katsoneen fysioterapeutin kanssa, ja sovittiin että menen hänen ohjaamaansa ryhmään parin viikon päästä. Voi miehellä olla sitten vaikea ulosanti! Ei millään malttaisi odottaa että hän saa ajatuksensa jäsennettyä sanoiksi asti.

Pe varasin ajan työterveyteen, samalle lääkärille joka määräsi tämän kipulääkkeen ja on sisätautierikoistunut. Ajattelin, että koska nikamat on nyt loppuun tutkittu ja hyviksi havaittu (tutkijoiden mielenkiinto lopahti), niin jospa sisäkaluista löytyisi syy tähän tilanteeseen. En halua luovuttaa näin vähällä. Kysymys on sentään omasta loppuelämästäni ja siitä, kuinka sen haluan elää. Mikäli haluamisesta on kysymys.

3 kommenttia

WilleWau

31.8.2011 22:40

Toivottavasti pysyvä apu löytyy. Laitan tähän vinkkauksen uudesta lääketieteellisestä hoitovälineestä. Ei poista lääkäreiden eikä fysioterapeuttien tarvetta. Tehostaa hoitojen vaikuttavuutta ja esimerkiksi rasituksesta palautumista, mutta saattaa autttaa vähentämään kipulääkkeiden tarvetta ja siten niistä koituvia haittoja. Esitetyt väitteet saa vapaasti ja vankasti kyseenalaistaa. Linkin takaa löytyvistä yhteistiedoista saat halutessasi lisätietoa. http://www.bemer-partner.com/bemerGroup/hyppynaru/welcome/

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Rujokki

1.9.2011 19:47

Kiitos vinkistä. Tässä vaiheessa koettaa ottaa avun mistä sen saa :) Sivusto on jotenkin sekava ja vaikeasti hahmotettava - mikä on harmillista, mikäli kysymyksessä on tosissaan vakavasti otettava vaihtoehto.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus