Huomenna duuniin

  • Rujokki

Niin. Luulin olevani vielä seuraavan viikon kotosalla, mut töihinpä on mentävä. Saikut ja kesälomat ovat menneet niin sekaisin, että ilmeisesti kaikki kesikset ovat yhä käyttämättä, ja on esinaisen kanssa mietittävä mihin ne sijoitettaisiin. Kivahan se on, että tiedossa on 4 vapaata viikkoa. Ja jos olisi löysää rahaa, painuisin ilman muuta etelän lämpöön, vaikka kahdeksikin viikoksi.

Tänä iltana on vielä käytävä läpi viikon työspostit, ettei huomisaamuna menisi hermo niiden kanssa. Myös on mietittävä, miten ajoittaa kipunapin ottaminen, että siitä olisi paras hyöty eikä riskiä ojaan ajamisesta tms. Koetan pärjätä mahdollisimman pienellä annosmäärällä per vrk. Tähän mennessä on onnistunut 2 tabulla, sillä selkälepuutusta on voinut tehdä milloin tarve, samoin pienliikkuminen on ollut hallussa. Kipupolilta tuli tieto lähetteen vastaanottamisesta, ja että aika vastaanotolle voisi olla jo 5 kk:n kuluttua.

Eilen päästiin ystävän kanssa tanssin yksityisopetukseen! Oli tosi mahtavaa pyörähdellä 200-neliöisessä salissa ihan kahdestaan, sekä molempien saada kädestäkäteenopetusta - hän sisareltaan ja minä tämän mieheltä. Nyt tuntuu siltä, että jotain jo jäi ytimeen, ja tämä tiedossa on kiva lähteä seuraavalle lavakeikalle! Opetuksesta palattua treenattiin vielä parituntinen pikkuruisen kämppäni parin neliön muovilattialla, ja tänä aamuna kerrattiin askelia. Kun vielä saisi tämän fat-fiiliksen pois ja liiat painolastit huitsulaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus