Elämä voittaa...

  • Rujokki

... edellisen kirjoituksen jälkeen kävin tosiaan Berocca-kaupassa, ja joko siitä tai muusta syystä elämä näyttää ihan eriväriseltä. Nuutuneisuus on huomattavasti vähentynyt, vaikka edelleen tulee nukuttua ihan älyttömästi. Tänä aamunakin, pyrkiessäni ylös vuoteesta, olin niin totaalisen jäykkä koko yön samassa asennossa nukkumisesta, että jumi oli tosiasia.

Tunnin päikkäritkin töistä palattua kuuluvat yhä päiväjärjestykseen.Kun sille tavalle oppii... On kuitenkin kiva heräämisen jälkeen alkaa touhuta eikä mennä suoraan yöunille. Tänään sain yltiöpäisen paljon aikaiseksi, ja huomenna voi jatkaa perussiivouksella. Jos vaikka yrittäisi ikkunoiden pesua kun selkä tuntuu aika hyvältä.

Selkä ok, mutta lonkkia kolottaa. Saattaa johtua lankomieheltä saadun jumppaohjeen noudattamisesta, sillä se tuntuu tuntuvan lonkissa. Nyt kuitenkin rento olo, ja se on pääasia. Huomenna ehkä tanssimaan... vähän jännittää, kun edellisestä kerrasta on jo usea viikko. Meikän ympyrät ovat viime aikoina olleet ahtaasti omissa terveysongelmissa, myönnän. Onneksi ei tarvitse vaivata ketään muuta näillä asioilla :)

2 kommenttia

Rujokki

15.5.2011 21:01

FB: olet ihan oikeassa siinä, että turha on ääneen valitella asioista joihin muilla ei ole mitään vaikuttamisen mahdollisuutta; suotta siis ruikuttaa. Viimeisestä lauseestasi en ymmärtänyt, mitä termiä/ketä henkilöä tarkoitit? Olen niin lahopää etten jaksa muistaa mistä voisi olla kysymys :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus