Monenlainen viikonloppu

  • Rujokki

Olo on jälleen kuin tyhjenneellä ilmapallolla. Pitänee mennä huomenna Berocca-kauppaan kun ei tämä ihan normia ole. Jos tuntisin itseni huonommin, väittäisin jotta siinä on yksi masis-ihminen. Aamusta on pinnistettävä lujasti jotta saa itsensä vetoon.

Perjantainen työhuvittelu päättyi vähän kurjasti. Lauantaina toinen harmi, kun jouduin yllättäen kuskiksi vaikka olin luullut voivani rauhassa surra isääni hänen hautajaisissaan. Oli vain terästäydyttävä, ja hyvin se menikin. Haudalla pidin äitiä ja hänen reaktioitaan silmällä, ja säästyin ehkä siitä syystä omilta tunnepurkauksilta.

Illalla tyhjään, hiljaiseen omaan kotiin, ja oli todella kuin olisi kalautettu koolingilla päähän. Sama fiilis tänään; onneksi on ollut tällainen sää, ja ulkona on voinut hissukseen tehdä yhtä sun toista. Kasvimaakin tuli käännettyä talikollinen kerrallaan. Huominen töihinmeno rassaa jo valmiiksi, ja mieluiten kääriytyisi peittoihin koko päiväksi...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus