Ennen kiirastorstaita

  • Rujokki

Tulin, söin ja nukuin. Tämä siis kotiin palattuani. Kohta menen takaisin petiin. Kuinkahan paljon ihminen voi nukkua ennen kuin voi sanoa ettei enää väsytä... Töistä junassa palatessa työkaveri tuumasi, ettei muista milloin on viimeksi ollut näin tiivistahtisia päiviä - ja hän on ollut saman työnantajan palveluksessa muutaman vuosikymmenen.

Itse olen vain rivityöläinen, joten en osaa niin vertailla aikojen erilaisuuksia kuten muutamat kanssasisareni, joilla on tietty tietotaidon mukanaan tuoma vastuu tunnollaan. Kaikki me työskentelemme herkeämättä, mutta kuten aikanaan sanoin Riitta Ollilalle, joka oli E-P:lla sparraamassa yrittäjiä, että se, jolle on 'vähemmän annettu' työskentelee vähintäin yhtä 100%:sti kuin se, joka älyllisesti on 'korkeammalla tasolla'.

Hän nimittäin arvotti älykkäämpien työpanoksen korkeammalle kuin vähemmän. Itse tuumaan, että ns. hitaana oppijana joudun skarppaamaan moninkertaisesti päästäkseni haluamaani tulokseen. Kuitenkin näitä 'älykkäitä' arvostetaan sen johdosta, että he suoriutuvat nopeammin ja näyttävämmin samasta tehtävästä kuin me muut. Happamia, sanoi kettukin pihlajanmarjoista?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus