Perinteinen perjantai-ilta

  • Rujokki

... alkoi töistä palattua syömisellä ja puolen tunnin nokosilla. Lopen uupunut käy sohvalle fleecen alle, ja herää puolen tunnin kuluttua kuin olisi nukkunut koko yön! Tosi mahtava havainto että ei sittenkään ole väsymyksestä kuollut vaan taas mennään vähän matkaa.

Siinä sitten makoilin toiset puoli tuntia ja funtsasin maailman menoa. Mm. huomista supersiivousta, jota olen siirtänyt koko talven ajan. Kunpa olisi yhtä lämmin päivä kuin oli tänään, ikkunoiden pesu olisi yhtä juhlaa silloin. Nyt on kovin pimeän ja kalsean näköistä kun katsoo ikkunasta ulos. Saahan se toki sitä ollakin tähän kellon aikaan. Kävin hetki sitten viemässä ovipostiluukkuuni lapun että: Yöllä ei mainoksia tarvita.

Ehkä saan näin nukkua yölläkin jotenkin rauhassa; viikolla jälleen tupsahti Prisman mainos 02:00. Etten sanoisi että hermo menee. Tänään luin antaumuksella Etuovi.comin mainosta, josko jossain olisi kivaa ja edullista okt myynnissä...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus