Ensimmäinen vuosipäivä

  • Rujokki

... sitä juhlittiin sunnuntaina. Lauantaina ip läksin ajelemaan ystäväni luo. Kymmentä kilometriä ennen päämäärää havaitsin ohjauksen alkaneen puoltaa keskikaistalle. Pysähdys, tarkistus ja kas: kuskinpuoleinen eturengas oli miltei tyhjä. Soitto toi paikalle ystäväni, ja hänpä vaihtoi varalla olleen kesiksen tilalle. Viikonloppuvierailu venähti pitkäksi, mutta maanantainen käynti renkaista ilmoitelleen leidin luona tuotti tuloksen, ja niin pääsin tänä aamuna omin neuvoin töihin. Olo oli kuin kuninkaalla, sillä nämä renkaat olivat suuremmat kuin entiset, ja vaikuttivat ajettavuuteen huomattavasti.

Päästiin kuitenkin juhlistamaan vuosipäiväämme; ei malttanut odottaa sunnuntaihin hän, vaan lahjoi minut jo lauantaina :) Sain... enpä kerrokaan. Jotain mustaa ja pitsistä... Minä hänelle olin varannut "vain" neulotut sormettomat, joita viimeistelin meidän löhötessä yhdessä mukavia haastellen. Varsinaisena päivänä noustiin jalkeille vasta puolenpäivän jälkeen, ja alkoi senpäiväinen ruokailun valmistaminen. Kehumatta liikaa: menu oli täydellinen.

Huoh. Elämä on sentään aika ihanaa. Viikko sinänsä tulee olemaan ankara, sillä töissä on vajausta: neljä ihmistä yhdeksästä on lomilla tms.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus