Selvitty

  • Rujokki

... ekasta täyspäiväisestä työviikosta. Viisi päivää sujui yllättävän hyvin, sillä jo maanantaina käyttöni asennettiin sähkötoiminen työpöytä. Kumman iso apu, kun voi tarvitessaan muutamassa sekunnissa nostaa työtason seisontakorkeuteen. Parin tunnin seisontajaksoja, enempää ei selkä kestä. Maanantaina myös oli käynti kipuklinikalla, joka osoittautui varsin myönteiseksi tapaukseksi.

Lääkäri suhtautui asiallisesti: ensi kertaa tuntui että joku ymmärtäisi miltä tällainen krooninen, selittämätön selkäkipu voi tuntua (ilman että on itse kokenut samaa). Myös käänteli raajoja eri tavoin kuin kukaan aiemmin, ja sai meikän jopa parahtamaan! Normilähetteet fysiologille ja psykologille, kivunhallinnan merkeissä. Uusi troppi on ollut maanantaista asti käytössä, ja vaikka sen päätarkoitus on kipukynnyksen nostaminen, selkeimmin nähtävissä oleva vaikutus on yöunien paraneminen potenssilla kymmeneen. Kun on nukkunut kympin arvosta koko viikon, ei se voi olla vaikuttamatta mielenvireeseen! Tälläkin hetkellä on pirtsakka olo vaikka kello käy ysiä.

Last but not least: ke ja pe kävin kuntosalilla! Tein sopparin työpaikan lähelle, ja vaikka aamuviideltä herääminen EI ole kivaa, niin salilta lähtiessä olo on suht'rela. Paikka on lajia "pieni ja hikinen", joka ei itseäni haittaa koska aamukuudelta ilma on vielä raikas, ja itse asiassa tuo pienuus ja niukkuus viehättävät todella... tunnun ihan oikealta "punttisalikävijältä" :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus