Epätodellista

  • Rujokki

Tänään ajoin kuin huumattuna töistä kotiin. Siinä mietin, että tällaiseltakohan tuntuu juuri ennen kuin nukahtaa rattiin. Nukahdus saattoi nimittäin olla jokseenkin lähellä. Onnistuin skarppaamaan ja pääsin hengissä mökkeröiseeni. Nakkasin kassit lattialle ja punkkauduin. Olo oli ihan kuin olisi ollut Atlantilla pikkuruisen ilmapatjan päällä - alla pohjaton, musta syvyys... Karmeaa.

En tiedä kauanko olin tajuttomana - jos nukahdin niin kesti se aikansa, ja jos nukuin niin max vartin verran. Olo oli melkein kohtuullinen, ja kykenin nousemaan ylös sekä tyhjäämään ruokaostokset kaappeihin. Muuripadan alle tulet, jos ystäväni tullessaan haluaisi vaikka "suihkuun". Saunomista ei tänään jaksa ajatellakaan.

Ei mennyt tämäkään työpäivä kyynelittä. Vaikka ns. kevennettyä työnkuvaa teenkin, ryöppyävät sähköpostit ja niiden vaatimat toimenpiteet hukuttavat, joten kun nuori trp tuli ovelle yhden tehtävän kanssa, hätääntyi hän kovin kun pillahdin itkuun. Se vaan on niin kammottavaa: olo on kuin juoksuhiekassa tai täydessä viljasiilossa jota seuraa hidas tukehtumiskuolema.

3 kommenttia

Franny_Berry

8.5.2013 21:34

Hei nyt! Mullei oo tapana pistää nokkaani (tosissani) kenenkään elämiin, mutta tohon on tultava nyt loppu! Mitä helvettiä?? Lähe nyt jo hittoon sieltä duunista! Sä elät vaan kerran! Joo, joo, velkaa ja vastuuta! Niin onkin. Vain hyppäämällä tietää, onko kylmää vai vähemmän kylmää...

Sairas maailma. Mä en tykkää :(

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Rujokki

11.5.2013 12:47

F_B: lähteminen on työn alla - maaliskuusta asti olen lähetellyt työnhakuja. Liiton ansiosidonnaiselle pääsyn kolmen kk karenssi, johtuen itseirtisanoutumisesta, ei houkuta. Eilen kävin tt-lääkärin ed. käynnillä "vaatimalla" jälkitarkastuskäynnillä, ja nyt hän itse esitti mahdollisuutta saikulle jäännistä ellei työolosuhteet tämän enempää kohene. Ja, käydessäni alkuviikosta työkkäritädin luona, sain kuulla mahiksesta että lääkärin (toivottavasti) kirjoittamalla lausunnolla moinen karenssi ei toteutuisikaan, ja että pankeissakin on sopimuskohta työttömiä varten... Huoh. Kyllä se tästä vielä iloksi muuttuu, siitä olen varma!

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus