Hitaasti mutta varmasti

  • Rujokki

Näköjään kirjoittelutahti hidastuu hidastumistaan. Päivät ovat vain niin täynnä kaikkea muuta puuhastelua, ettei juuri tule käytyä päivittämässä. Sinänsä aivan tavallisia touhuiluja; kotihommia, palstalla oloa ja sieltä kotiin tuodun sadon kuivatusta yms. Kangaspuiden alla on melkoinen sipulisato levällään kuivumassa. Onneksi ei vielä ole lointa...

Pitänee mennä ihan oikeaan lankakauppaan, sillä kirppareilta on turha odottaa löytävänsä; langat ovat kuulemma niin kuumaa kamaa, että menevät ennen kuin ehtivät hyllyyn. Hirvittää vain lankojen kilohinnat... Loimeen itsessään saattaa mennä usea kilo, oli mitä materiaalia hyvänsä, sillä pituutta pitää kuitenkin olla vähintäin kymmenen metriä.

Meinaan ettei lyhyempää huvita vetää puihin. Mieluummin kolmekymmentä metriä, on rakentaminen sen verran työlästä hommaa kuitenkin. Ihan tässä tulee täpinään pimeneviä iltoja ja talviaikaa ajatellessa. Harrastus on koko ajan ihan nenän edessä... Mahtavaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:56

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus