Taas jälleen kerran

  • Rujokki

"Päivät kuin unta vain..." tässä on mennyt muutama viikko huomaamatta. Päätä on särkenyt jo kuusi viikkoa putkeen; tiistaina selvisi todennäköinen syy, sillä lääkärin määräämissä pääkuvissa pää ei yllättäen ollutkaan tyhjä, vaan onteloissa on jotain... Nyt antibiooteilla ja toivossa että jomotus pikaisesti päättyisi. Jomotus on 24h; tai, ainakin aamusta iltaan. Onneksi voin yhä nukkua yön läpeensä. Ja, tabut väsyttävät lisää joten päivätkin menevät kuten otsikossa :)

En ole palstalla ehtinyt so. jaksanut käydä; sen verran että kuulin saavani naapuripläntin hoidettavakseni. Siinä olisi paljon arpeetia, sillä koko ala on täysin kesannolla ja lapiolla käännettävissä. Toivottavasti säitä piisaa, sillä tunteja hommaan menee parikymmentä.

Tänään ilmoittauduin ja pääsin Italian kielikurssille. Hain kotimatkalla kyseisen oppikirjan ja tässä vähän nieleskelen, sillä aiemmista lyhyistä opinnoistani on jo kuusi vuotta... teksti oli tutunoloista ja aivan ihanaa lukea ulkoa. Sanat vain ovat tunnistamattomia. Pitänee hakea vielä jokin alkeiskirja ja hiukan kerrata.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:56

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus