Huomenna duuniin

  • Rujokki

... että mitäs kummallista siinä on? No kun saattaa olla reilu neljä viikkoa kun olen viimeksi siellä kääntynyt. Melkein mielellään sinne jo lähteekin, varsinkin jos päästään sopimukseen mitä (kevennettyä) teen ja millaisella (lyhennetyllä) aikataulutuksella. Aika huisia. Äiti tokaisi joskus heinäkuussa ystävällisesti, että miten ne tuollaista pitää edes töissä (tarkoittaen mun runsasta saikulla oloani). Olisipa ollut kuuntelemassa kun tt-lääkäri ja osastomme esinainen keskustelivat puhelimessa...

Itsekin olin huuli pyöreänä että näinkö työntekijöiden asioita ihan oikeasti nykyään hoidetaan? Sovitellaan työpäivän pituutta, ja ettei vaan rasiteta liian ankaralla työllä. Ja vielä järkätään palaveri meikän työasioista (tt-lääkäri, hr-päällikkö, osaston vastaava ja mie). Mikäli tämä näin juohevasti etenee, mielipiteeni nykyisestä työnantajastani ja sen erinomaisuudesta vahvistuu potenssiin kymmenen. No, huomenna kello kymmeneksi enivei.

Kohta alan tsekata mitä tarjottavaa Kelalla olisi kunnon, tai lähinnä selkäkivun ja siihen liittyvän unettomuuden petraamiseksi. Rahaa ei olisi paljoa käytettävissä, mut onneksi on vielä kaksi kesälomaviikkoa käyttämättä. Huvitti tt-lääkärin kommentti ulkonäköni kohenemisesta... nimittäin nassu oli erittäin pöhöttynyt huonoista yöunista johtuen, mut silmissä, mitä niitä nyt turvonneiden luomien alta näkyi, oli jo ilmettä :)

Taitaa elämä voittaa, mitä en toki ole epäillytkään!

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus