Ekat kolme päivää ok

  • Rujokki

Kohta voi sanoa, että neljä päivää ok. Yhtäjaksoinen istuminen tekee tietty tiukkaa, Humantoolista huolimatta. Se onkin välillä siirrettävä sivuun ja istuttava normituolissa. Varmaan ihan hyvä keksintö, mutta enpä haluaisi sitä kaikissa tilanteissa (kokouksissa tms) käyttää. Tiedä sitten, onko siitä omalle selälle avuksi, kun ei säryn syytä kyettykään selvittämään.

Kymmeneksi meneminen on ihan mielekäs ratkaisu, samoin kolmelta lähtö. Eikä haittaa, vaikka tauotus väheni puoleen tuntiin per päivä, sillä hyvin riittää sekin. Ehtii jopa muutaman puikollisen neuloa. Jos pari viikkoa menisi näin ja sitten pyytäisi joko tehtävien vaikeuttamista tai työajan pidentämistä. Tämän viikon olen saanut tehdä taustahommia, joita olen edellisen kerran tehnyt joskus keväällä, ja olivatkin hiukka hakusessa.

Peljättää miltä tilinauha näyttää. Ennen kuin Kela on tehnyt päätöksensä ja toivon mukaan alkaa tukea näitä viikkoja, saattaa talouteni olla puilla paljailla. Huoh. Toivottavasti ystävällä menee paremmin; hänellä on kotipuolen ongelmia remppansa lisäksi. Ei ole kylläkään viestinyt tänään, enkä itse ole tohtinut ottaa yhteyttä - vielä. Huolettaa, vaikka ei tiedä pitäisikö huolettaa. Kai ihminen aina on jostain huolissaan...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus