Huomenna korkkaripäivä

  • Rujokki

... eli duunissa kipitellään koroilla kipkop. Kesän keveiltä päiviltä jäänyt 'uusperinne'. Korkkarit olisivat muutenkin ihan kivat pitää jalassa, sillä päätetyöskentelyssä aika ajoin pystyyn singahdettaessa jalat varmaan tykkäisivät hyvää jos pääsisivät vähän jännittymään korkojen varaan. Tiedä häntä, mitä jalat ylipäätään ajattelevat, kunhan tuumailin vain :)

Viikko puolivälissä ja loput alamäkeä huiiiiiiii. Huomenissa iltamenoa aika myöhään, joten nyt viisaampana olisin jo vällyjen välissä. Ilta on vain mennyt huomaamatta monenmoisen askareen parissa (sauna niistä yksi). Mm. yksi matemaattinen probleema on askarruttanut muutaman tunnin. Pistin lopulta ongelman systerille ratkottavaksi; joko hän tai hänen insenjöörimiehensä kyllä löytää ratkaisun.

On hyvä, kun on joku jolta kysyä neuvoa. Itse pääsin tänään pyytämättä neuvomaan seinäntakuista vanhaapoikaa Internetin käytössä. Meillä on hyvä jengi tälllä rapputasanteella... naapurin vanharouvakin puikahti asioimaan hetkeksi huomisen merkkipäivänsä tiimoilta. Koetan muistaa muistaa häntä kun seuraavan kerran tapaan...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus