Alkuillasta

  • Rujokki

Ajattelin pistää muutamalla rivillä ennen kuin antaudun täysin viikonlopulle. Työpäivän jälkeen on jo muutama juttu hoidettukin; sain myytyä ilmoituksen aluelehteemme ja lapposin viinin jälleen kertaalleen. Ilmoitusta pitää vähän hioa ja sitten viimeistellä töissä, värien vuoksi.

Tästä eteenpäin on sitten lepoa. Telkusta ei tule mitään passivoivaa, muutama lehti olisi luettavana, mm. Hesarin loput. Siihen viereen jotain hyvää syötävää ja eipä aikaakaan kun on jo nukkumaanmenon aika. Myös huominen taitaa olla vapaapäivä. Ehkä teen perusteellisen siivouksen ja jotain pientä muutosta.

Sunnuntai on sitten palstapäivä; lapionvarteen kiinni ja vääntöä. Toivon että tulee kaunis, poutainen, tuuleton päivä, se helpottaisi vaateongelmaa. Tuulisella päivällä pitää olla hyvin päällä, ja jos tulee kuuma, ei kuitenkaan voi vähentää vaatetusta sillä se on valmis flunssatapaus. Ei, mutta nyt oleilemaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus