Illan pimetessä

  • Rujokki

... kohta pääsee nukkumaan, ihana ajatus. Nukkumaanmeno on päivän ehdottomasti paras hetki! Herääminenkin on ihan jees, ainakin jos voi olla petissä jonkun aikaa ennen ylösnousemusta. Ylipäätään sängyssä on mukava olla. Pitäisiköhän tämä kannettavakin viedä sinne, ja kirjoitella sieltä käsin hmm-mm.

Aamu- ja aamupäivätouhujen jälkeen kävin tunnin lenkillä painot nilkoissa. Lonkassa tuntui epämiellyttävä kipu, jota kesti koko kävelyn ajan. Huilaan jonkin päivän, ennen kuin koetan taas. Painot olisivat niin kätevä tapa lisätä rasitusta, mieluummin niin kuin lisäämällä vauhtia tai matkan pituutta. Laiska.

Viikolla vietin yhden illan Husissa, työt.lääkärin lähetteellä. Monen viikon rintakipuihin ja hengitysongelmiin ei löytynyt syytä, vaikka kesken kaiken sainkin rytmihäiriön... onneksi olin turvallisessa paikassa. Torstaina soitin, josko 'oma' fysioterapeuttini voisi antaa kuuriluontoisesti akuja. Hän poikkesi työpäivänsä jälkeen hoitopöydän ja -kassin kanssa. Sain täysihoidon... lisäksi hän jäi vierihoitoon loppuyöksi.

Aamulla kivut olivat pois, ja hengittely lähes ok.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:04

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus