Ip punkassa

  • Rujokki

Siis: voiko lomailija laiskemmin päiväänsä viettää: aamupäivän pakolliselta rundilta palattua evästä ääntä kohti, tunnin päikkärit, ja sen jälkeen läppärin siirto lähipistorasiaan ja kone peiton päälle. Vuoroin torkuskelua, vuoroin näpyttelyä. Tätä jo kaksi tuntia...

Niin vain torkuttaa makoisasti. Viikon lazyagenda ei aivan pidä paikkaansa, sillä jotkut kuviot on vaan pakko hoitaa. Yhä pähkäimessä, mistä juniorille pitkä takki vanhojen tanssien frakin päälle? Kirpparit naukuvat tyhjyyttään, ja sukulaisilla ei ole lainata. Uutta ei kerta kaikkiaan ole järkevää hankkia, sillä jo lainavermeen niskaan vetäminen kauhistuttaa pojua :)

Tämä ilta mennee näissä merkessä, huomisillaksi luvassa hyvää seuraa, ja torstai-ip siis tanssit. Perjantai-ip lähtö naapurikuntaan josta edelleen viikonlopun konserttiturneelle hyvässä ja nuoressa seuruessa. Paluu vasta sunnuntaina, joten koko lailla tiiviiksi muodostui lomaviikkoni anyway.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus