Voi jösses

  • Rujokki

... miten mahtava talviloman lopetus. Pe lähtö Himokselle, ja biletystä heti samana iltana. Lauantaiaamulla majoitteeseen, unta kuulaan ja ajoissa aamiaiselle. Takaisin nukkumaan, heräämisen jälkeen oleilua, tunnin pakkaskävelyä ja taas nukkumaan. Saunominen ei järjestynyt, joten kohta päivälliselle, sitten nukkumaan ja takaisin bilepaikalle.

Meillä oli kiva porukka; sukulaistyttö, tämän äiti ja poikaystävä sekä yksi äidin ystävätär. Kerrossängyt pikkuruisessa huoneessa täyttivät tehtävänsä täydellisesti, samoin vähäiset mukavuudet. Mitä sitä oikeastaan tarvitseekaan, kun pääpaino on hauskan pidolla ja yhdessä olemisella?

Paluukin sujui juohevasti ilman ruuhkia, ja auton noudettuani pyräytin vielä tapaamaan uutta ystävääni. Siinä vierähti usea tunti kaikenlaisista asioista ja aiheista jutskaten. Kello kävi yhdeksää ennen kuin kotimökin ovi aukesi - ja kyllä on kiva olla kotona taas. Kertakaikkiaan mainio viikonloppu - ja samalla myös talvilomaviikko. Tästä riittää mielihyvää pitkiksi ajoiksi :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus