Ja kyllä, eka kuorma meni yöllä

  • Rujokki

... en katsonut kelloa milloin serkkupoika tuli, mutta ajettuani heiltä Nurtsille viemään laatikot, ja sieltä takaisin Hesaan, kello oli puoli kaksi. Silmät olivat aika soikeina, mutta mieli tyytyväinen, sillä nyt voin jatkaa omaehtoista muuttorumbaa tämän päivän - sen mitä tässä ehdinjaksan. Ensin nukuin yli yhdeksään...

Viimeisen puoli vuotta omakotimökkejä tiirailtuani olen aika pettynyt tarjontaan. Viime vkl tsekkasin kaikki Etelä-Suomen mökit hinnasta riippumatta (oli jonkin sivun arvontajuttu etsiä unelmatalonsa) ja olin aika hämmentynyt, sillä en löytänyt yhtään joka olisi voinut olla 'toi on pakko saada'. Eniten kiusasivat pilalle rempatut ja modernisoidut ns. rintamamiestalot.

Sellaisen nimittäin tahtoisin. Yleisesti ottaen ne ovat terverunkoisia, ja jos sen lisäksi olisivat alkuperäislookissaan puuhelloineen ja siedettävällä ajoetäisyydellä töistä ja vielä hintakin raameissaan, en epäröisi. Tietäisiköhän joku jossain sellaisen, 50km Hesasta?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus