Täällä ollaan

  • Rujokki

uuden paikan köökin pöydän äärellä ja kauhistellaan mihin kaikki nämä kamat oikein saa piiloon. Neliöitä on toki kymmenen vähemmän kuin aiemmin, mutta säilytystilaa nähdäkseni enemmän. Laatikoita mööpeleitä lattian täydeltä!

Saunan kiukaaseen pistin koetulet heti kun junnut olivat lähteneet, tuli syttyi hienosti... En mennyt saunaan vaikka muuton jälkeen mieli tekikin, sillä kello on niin paljon, ja kun vesimittari on vanhuksien talossa, se rämähtää melkoisesti kun vettä lasketaan. Tiedän kokemuksesta: alkukodissa oli ns. murkkuhuone kellarissa, ja siinä pannuhuone vieressä...

Huomenissa takaisin puolille päivin. Kahvitan naapurit ja siivoan kämpän, sekä tuon loput kamat pois. Menee siinä koko päivä, ei auta. Täällä odottaakin sitten melkoinen työmaa. Onneksi on lomaviikko, niin että sopeutuminen käy luontevan rauhalliseen tahtiin. Kirkolla koetan ehtiä käydä, selvittää julkista liikennettä - ja löytää oman auton. Siinä sitä onkin yhdelle lomaviikolle!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus