Jo kahtena peräkkäisenä

  • Rujokki

... päivänä hiihtelyn yritystä. Eilen käytiin kotikulmillani, jossa olevat ladut olivat aivan onnettomat paitsi mäkisen maaston, myös kuntonsa puolesta. Toki viime päivien kelit ovat vaikuttaneet kaikenlaisen roskan kertymiseen, ja lisäksi pakkaset ovat jäätäneet latu-urat kivikoviksi.

No, tänään käytiin oikeassa liikuntapuistossa, jossa upeat ladut ovat selkeästi ylläpidettyjä. Navakan tuulen nakkelemat oksat yms. takkusivat luistoa, kun taas pito oli huonoa jäätyneistä ladunpohjista johtuen. Tuulesta huolimatta oli hienoa sujutella auringossa, ja lyhyen metsäyrityksen jälkeen jäätiin kiertämään kenttää useaan kertaan.

Viikonloppuna on vuorossa tanssikurssi, joka kahtena peräkkäisenä la-su on kivaa vaihteluaa talviliikuntaan. Ja sen jälkeen riemu vasta alkaa, mikäli pysymme sovussa kurssin jälkeenkin ja jatkamme harjoituksia lavoilla. Liian monta vuosikymmentä on mennyt ilman tätä suuresti nauttimaani liikuntamuotoa, joten nyt kaikki peliin!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus