Vielä opittavaa

  • Rujokki

... tanssikurssin ekan osion jälkeenkin. Perusosaaminen on toki vankalla 30-vuotisella pohjalla, joten niihin vain hienosäätöä kuten pientä briljeerausta yms. Opitut uudet tanssit vaativat vielä runsaasti lavoilla käyntejä ja taidon treenausta, ennen kuin voi sanoa edes osapuilleen osaavansa kuviot.

Sinänsä hämmästyttävää, että kahden päivän á 3h opiskelusta voi olla niin puhki olo. Varsinkin kun lähikokemuksissa on 5h maratontanssi lavalla :) Onhan toki eri asia mennä asioita hitaasti junnaten ja päntäten kuin huidella helmat liehuen salin päästä päähän... Joten: tämä on vain koettava ja kestettävä, ja vielä kurssin jälkeen kestettävä kuvioiden hidas päähän iskostuminen.

Odotan innolla sitä päivää, kun perusjutut ovat hallussa ja voi alkaa soveltaa. No, jos partneri vain jaksaa pysyä rinnalla, niin eiköhän taito kartu jo tämän vuoden aikana. Ja, toki toivon että partnerista tulee vähän enemmänkin kuin vain tansseissa mukana kulkija. Kunnes toisin määrätään: mennään näillä kuvioilla :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus