Jo kymmenen päivää edellisestä

  • Rujokki

... merkinnästä. Ja kaksi viikonloppua. Palstaviikonloppua :) Nyt tuli oltua sekä la että su molempina á 6h, ja tietty ilman suojakertoimia. Nenä ennakoi jo vappua. Vaan oli se mukavata. Tähän mennessä ei ole voinut suuriakaan tehdä, ensi viikonlopusta alkaen työtä piisaa! Aloitan penkkien teot ja sekoitan samalla lannoitteet multaan.

Taimet ovat kasvaneet kuka mitenkin. Viikonlopusta alkaen ryhdyin karaisemaan niitä, eli aamulla ulos ja illalla kotiin. Kasvu tyrehtyi oitis, ehkä ne kasvattavat tukevia juuria? Näin ainakin toivon. Parhaiten on venynyt kesäkurpitsa. Kukat kaikkein hitaimmin. Jos ehtisi hakea lisää istutusmultaa jotta saisi vielä jotain esikasvamaan.

On se vaan niin mielenkiintoista puuhaa! Tietää tekevänsä ihan itselleen, ainakin jos myyriä yms. ei lasketa mukaan. Voi tehdä tai olla tekemättä; jos tänään ei huvita, teen huomenna. Jotkut (iäkkäämmät) viljelijät ottavat kesäloman kannalta, ja laittavat vain joitain kesäkukkia. Muun tilan he käyttävät olohuoneen tapaan...

Västis
Västis

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus