Hyvän päivän ilta

  • Rujokki

Ollapa aina 3 päivää vapaata ja loput 4 töitä; siinä olisi sopiva rytmi meikäläiselle - ainakin näin viljelyaikana. Eilen palstalla 7h ja tänään kuusi - ei huono. Naamaa kuumottaa ja silmissä kirvelee paljo aurinko ja tuuli. Tänään sentään muistin pistää aurinkorasvaa ennen menoa.

Mitä tänään sain aikaan... ainakin päivän päätteeksi pistin perunaa piiloon mullan alle. Jos lähtevät kasvamaan, saatan saada vaikka juhannuspotaatit. Myös taisin saada pationi oikealle paikalle, sillä nyt se on ok. Eilen väänsin toiselle palstapuolikkaalleni penkit valmiiksi odottamaan taimia. Huomenna, jos vain suinkin jaksan, teen samat uudelle puolelle.

Siellä on jotenkin niin paljon sitä maata työstettäväksi, että väsyttää jo valmiiksi. No, kun väsyttää voi pistää huilaten vaikka lopuksi päivää, ei siitä sanomista tule... Kotiin lähtiessä kävin vielä tsekkaamassa roskien keruupaikan, jos siellä olisi vaikka poisvietyjä puita marjapensaideni kehikoksi. Sammakko-ojassa oltiin tänään melko hiljaa; ihmetyttää mihin viime vkl aikuissammakot ovat oikeasti menneet jätettyään lapsukaiset kasvamaan?

Kroak!!!
Kroak!!!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus