Kahden lomapäivän saldo

  • Rujokki

... hiukan pitkästyttää! Säät eivät mene ihan toiveideni mukaisesti, sillä suunnitelmani viettää palstaloma edellyttää edes siedettävän poutaista säätä. Eilinen oli pilvipoutainen ja ilman kosteusprosentti varmaan luokkaa 89. Tänään prosentti kipusi täyteen sataan heti puolen päivän jälkeen.

Toivon todella, että luvatusta ennätyskylmästä juhannuksesta huolimatta me lomallaolijat saisimme kesäisen lämpimät ja aurinkoiset päivät! Kohdistan rutinani säästä vastuulliselle taholle... Ei ole kiva tulla kotiin kesken kaiken tekemään ei-mitään. Nyt illalla harmittaa vielä että dvd-soitin on keskimmäisellä lainassa - just nyt kun olisi aikaa katsoa mrrr.

Olipa siinä marinaa kerrakseen, pahoittelen. Pyrkimykseni nähdä asioissa myönteinen puoli ei vain nyt ota onnistuakseen kun kysymyksessä on vuoden tärkein oma-aika. Sääpomolla on hankala jobi, kun pitäisi avittaa viljelijöiden ohessa meitä lomalaisia. Huoh.

Timanttisavikka
Timanttisavikka

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:59

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus