Enää yksi yö

  • Rujokki

...ja päivä ennen kesäloman alkua. Kaksi viikkoa omillaan, enemmän ja vähemmän itsekseen? Saa nähdä kuinka sujuu ja milloin kypsyn itsellisyyteen so yksinäisyyteen. Sinänsä aika erikoista, että tämänikäisen ihmisen verkosto on niin olematon, ettei sitä oikeastaan olekaan.

Sikäli kuin tulee kauniit, lämpimät viikot, saatan jopa nauttia vapaastani. Palstalla aika kuluu kivasti nyppien, syöden, lukien ja ristikoita täyttäen, ja siinä sivussa suulaten. Jos taas on kylmää hrrr ja sateista niin voi kurja. Palstalla siis voi olla hyvin vaatetettuna, mutta kyllä siinä tietty hohto puuttuu.

Eilen olin mielenkiintoisessa tilaisuudessa, jossa alustettiin aiheesta viihtyisä ja turvallinen kotialue. Aihe on yleisluontoinen ja kuitenkin kaikkia koskettava. Toivon että siellä kuullut puheenvuorot ja toimintamallit kantavat aikanaan kaunista hedelmää. Sadon aikaansaamiseksi tarvitaan paljon aktiivista ja asiasta kiinnostunutta vapaaehtoisporukkaa, joka tuntuu olevan kiven alla...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:59

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus