Koko vkl sisällä - melkein

  • Rujokki

Siinä vaan meni vkl ilman raitista ulkoilmaa. Lauantaina tosin pari tuntia hupeni paikallislehteä jakaessa, muutoin parveke on riittänyt. Jotenkin ei vain jaksanut edes palstalla käydä. Aika on mennyt mm. härkäpapuja putsatessa ja niitä jalostaessa. Ryöppäsin kokeeksi keräämäni pavut, osan pakastin, osan marinoin ja osan suolasin keittämättömänä. Jälkimmäisistä jännään saako niistä suolapalan, eli tarviiko vielä lisämaustaa.

Tänään siivosin sipulit talvikuntoon; istuin parvekkeella sitä tekemässä, ja melkein toivoin että alakapakan kansa olisi älähtänyt alaspäin leijuvista pienistä roskista... Nätti kasa sipuleita on nyt putsattuna, käytän niitä muutaman kerran partsilla tuulettumassa, sitten riittää.

Ei millään hotsittaisi lähteä huomenna duuniin. Työ on jotenkin niin raskaanoloista, eikä siinä saa luvallisia hengähdystaukoja, vaan ne on otettava varkain tai muuten sippaa. Siis lakisääteisten ohella. Tietokoneduuni kevyttä hah!

2 kommenttia

Hofstadter

21.9.2009 06:51

Nii olin mäkin koko viikonlopun kotona. Ei sentään tarvinnu mennä töihin, mut piti olla VALMIINA menemään töihin tarpeen vaatiessa. Ja leffailta kaverien kanssakin peruuntui. Mut mitäs tässä, tulipahan siivottua kunnolla.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus