Onneksi jo torstai...

  • Rujokki

... josta seuraa että huomenna on perjantai ja sen jälkeen VKL!!! Meikä on nykyisin niin ärtsy ja sotajalalla, etten itsekään näin viihdy, muista en tiedä. Ikäkö tätä teettää, vai mitä on tapahtumassa? Jopa entinen suvaitsevaisuus karisee vähän kerrassaan; tänään ärsyttää tämä, ja huomenna lisäksi tuo.

Käväisin tulomatkalla isää katsomassa. Hän on viikon ajan vanhainkodilla jotta äiti saa huilia. Oli yllättävän virkeän ja hyväntuulisen oloinen, vaikka tiedän ettei laitoksissa viihdy. Pakko vain sanelee. Vanhat ja päästään terävät molemmat, isän liikuntarajoitteisuus vain on jo liikaa äidille.

Puolivälissä kotia poju soitti, että tulee kohta mun luo syömään ennen töihin lähtöä. Polkimet saivat kyytiä, että ehdin kotiin ja ruokaa laittamaan - aikaa hänen työhönlähtöönsä oli 20min. Suoriuduin kunnialla. Illan putsasin lahjaksi saamiani suppiksia ja laitoin niistä huomisen lounaan - samaa söin tänäänkin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus