Kosteahko vkl

  • Rujokki

... joka ei tarkoita sitä, mitä nykyään yleensä ymmärretään. Pakkasien jälkeen on vain ollut yllättävän lauhaa, ja ilman kosteusprosentti korkealla. Tihkua on tullut tasaiseen tahtiin, josta syystä mökkeröiseni peltikatto on nyt täysin puhdas. Onneksi en mennyt viikolla pudottelemaan lumia alas, sillä olisi ollut aivan turha jobi.

Eilisaamusta lähtien rumahtelua on kuulunut epäsäännöllisin väliajoin myöhäiseen iltaan asti. Aamun ekat kävin siirtämässä pois tieltä, loppuja olen ajellut tämän päivän mittaan. Kivikovaa, painavaa tavaraa, joka oikeastaan edellyttäisi vankemman työkalun käyttämistä kuin mitä lumentyönnin on.

Lumesta nousi sitten ikioma Bodyguardini, joka tuimana ja valppaana valvoo ohikulkijoita ja mökkiin tulijoita (joita on tasan 0). Nyt on vähän viluinen olo, sillä hanskat ja kengät olivat litimärät kotiuduttuani. Ruoka on tulollaan, ja sitä ennen voisi ottaa jonkin pienen kuuman jutskan jos vaikka enin kylmä kaikkoais

My Personal Bodyguard
My Personal Bodyguard

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus