Relaxointi käynnissä

  • Rujokki

Viikko hurahti silmien editse. Kova työviikko, ja myönnetään, hiukan tuntuu hartioissa. Pitkästä aikaa. Keskellä viikkoa tuntui lisäksi keuhkoissa: hengittimet tuntuivat olevan aivan lytyssä. Ei pitäisi istumatyöläisellä olla fiilis, että perjantaipullon nauttimiselle on itse asiassa aika hyvät perusteet? Pois se minusta, kuitenkin.

Rela alkaa siviiliasuun vaihtamisella, sen jälkeen rauhallisella ruoan nauttimisella, takaraivossa ihana tietoisuus kahdesta vapaapäivästä. Yksineläjälle vapaa on todella vapaa (tietenkin riippuen itsekunkin omaehtoisista valinnoista) verrattuna perheellisen tai parisuhteellisen vapaaseen.

Yksin - eikä kuitenkaan yksin, siinä se salaisuus. Mikä salaisuus? Se, että on onnellisen tyytyväinen itsekseen olemiseensa ja asumiseensa, siihen että voi itse määritellä menemisensä ja tekemisensä ja kenen kanssa näitä harrastaa (ellei halua olla ihan itsekseen). Onnellinen yksineläjä on hän, joka niin halutessaan voi hakeutua ystävien/sukulaisien/tms. seuraan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus