Kumma fiilis

  • Rujokki

... jota ei kovin usein ilmene (onneksi): janottaa hirmuisesti, eikä jano kohdistu kahviin, teehen tai limsaan vaan puhtaasti alkoholiin. Pähkäilin tässä mitä asian eteen olisi tehtävissä, ja ainoa ratkaisu oli korkata sekä alkaa tissuttelu itsekseen. Kylältä ei ole vielä ryyppykaveria löytynyt :)

Tarve on ihan positiivisella tavalla syntynyt, sillä erityisiä paineita tai harmeja ei ole. Ellei sitten vkl ja perjantai luo painetta? Janottaa... Ensiapu on onneksi lähellä, sillä lahjusviinejä on useita tallessa, ja pitäisikin tarkistella niiden parasta ennen päiväyksiä. Taannoin kävi niin, jotta omat tuomiset olivat ehtineet mennä puoli vuotta yli viimeisen käyttöpäivämäärän.

Joten, ei muuta kuin korkkia auki ja ääntä kohti. Illan muu ohjelma koostuukin sitten ajoittaisesta koneella istuksimisesta, keskeneräisien dvd:leffojen katselusta ja sen sellaisesta aivot-narikkaan-jutuista. Hei sun heiluvilles ja kippis...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus