Helou, täällä Flunssa

  • Rujokki

Eli: ei auttanut apu maallinen. Maanantaina käynti työth:ssa toi pari saikkupäivää, vaikkei isoja sairauksia ollutkaan so. sain puhtaat paperit. Perjantaina aloittamani omaehtoinen lääkitys sai kiitokset lääkäriltä. Hoito jatkuu, vaikkei selkeää paranemista ole havaittavissa. Pysynee edes kurissa?

Lauantaina tuli kuitenkin mentyä Ruusulinnaan - ja tanssia riitti 5h putkeen! Meillä vain askelet ja rytmi sopivat älyttömän hyvin yhteen, mikä oli ällistyttävää koska oli ensimmäinen yrityksemme. Jälkitautina kipeät lonkat ja yläreidet... Sunnuntai menikin sitten niitä toivutellessa, eli vasta iltaysiltä noustiin punkasta :)

Ma-iltana oirehti hammas, jota helmikuussa aloitettiin hoitaa ja joka sitten pärkiintyi (lue: rikkoutui) täysin. Yö meni miten kuten, aamulla kuudelta herääminen ja ap päivystykseen. Päivä on siis ollut valmiiksi säröinen. Huoh. Onneksi on vielä huominen saikkupäivä, jospa sen saisi vaikka kokonaan nukuttua?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus