Kyläpäivät nähty

  • Rujokki

... ja kahden päivän yhteenlasketut 'työ'tunnit 3+7=10h? Kokemuksena tuttu ja kuitenkin erilainen. Tuttuutta toi rutiinihommailu ja tekemisen 'pakko', erilaisuutta uudet ihmiset ja siten työtapojen opettelu. Jäätiin miltei pakkasen puolelle, mitä tuottoon tuli; mikäli työtunnit olisi laskutettu, oltaisiin konkassa.

Noh, nyt on yhtä kokemusta rikkaampi. Kahden vuoden aikana on mahdollisuus vaikuttaa seuraavien Kyläpäivien onnistumiseen. Niitä tullaan varmaan pohtimaan useaan kertaan, jos vain jaksaa olla mukana toiminnassa. Aprikoituttaa ihmisten saamattomuus olla mukana saamassa aikaan yhteistä kivaa.

On äärettömän helppo tulla järjestettyyn tapahtumaan, ajattelematta lainkaan että jotkut ovat nähneet rutosti vaivaa kaiken eteen. Ei mahdu järkeeni. Ostopalvelut ovat helposti ymmärrettävissä: palvelusta maksaa koska joku tekee sitä työkseen, ei sitä tarvitse murehtia, miten toinen jaksaa duunata tai pitäisikö tarjota apua. Tällainen tapahtuma sensijaan: kukin tekee mitä tekee täysin omalla, ansaitulla vapaa-ajallaan, jotta niillä ajattelemattomilla olisi taas kiva yhteisjuttu joo...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus