Vkl härdelliä odotellessa

  • Rujokki

Tulipa käytyä hakemassa tukusta takakontillinen evästä sunnuntain Kyläpäiville. Parikymmentä kiloa makkaraa, lisäksi rokkatarpeita ja valmistakin keittoa 20 kg, mehua, sinappia, ketsuppia ja kaikkea mitä buffetissa tai makkaragrillissä tarvitaan. Perjantaina herneet likoon ja lauantaina puoliltapäivin vpk:n talolle valmisteluja aloittelemaan.

Nämä kisat aion katsoa, ja sen jälkeen alkaa yritys patistaa muita kyläläisiä talkoisiin. Sillä, tunnettuahan on, että valmiille tullaan mielellään, tekemään ei niinkään. Täälläkin lienee parisataa taloutta, joten luulisi työkykykyä löytyvän nykyistä enemmän... kokouksissa on istunut viitisen osanottajaa.

Vähän jänskättää, vieläkö osaa keitellä isolle porukalle. Lippukunta-ajoista on usea vuosi väliä, eivätkä määrät enää hahmotu selkeästi. Tulipa tuolloinkin tehtyä mokia, ja ruokia valmistettua ylenmäärin liikaa. Parempi kuitenkin niin kuin että jäisi puutteeseen; takavuosien kurjina aikoina hävetti, kun silloisen kyläni toimiessa muonittajana koulun keittäjä oli laskenut suhteet aivan pieleen, ja aktiivileirin lapsukaiset jonottivat tyhjää soppakattilan mentyä pohjia myöten.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus