Loiva paluu arkeen

  • Rujokki

... on alkanut. Hetki sitten luin/talletin/poistin kahden viikon työsähköpostit. Aikaa vierähti reilun tunnin verran. On homma, jonka aloittamista tulee lykättyä viimeiseen asti, mutta helpottaa ensimmäistä lomanjälkeistä työpäivää kummasti. Nyt oli kertynyt vaille 600 viestiä, joista vain parikymmentä jäi tarkempaan syyniin huomenna.

Paluun eka päivä eilen sujui ihan notkeasti: alkuaamiainen kymmeneltä ja lopullinen ylösnousu vaille 13... Päivän aikana tuli tehtyä useaa pikkuhommaa kerrallaan, joten tarkkana sai olla ettei esim. öljy palanut pannulle pyykkihuoltoa hoidellessa. Oli varsinainen energiapiikki päällänsä :) mut ihan kiva oli tehdä arkiaskareita. Ensin oli tarkoitus mennä kotimökille yöksi, mutta Ikäneitoni keskeneräisen rempan vuoksi päätettiin lähteä vasta ensi yöksi.

Su jatkuu suvereenisti eilisestä. Verhojen alasottoa, pölytystä ja tuunausta uuteen kuosiin, huoneet tulevat piirun verran valoisemmiksi? Autoa korjaillaan pikkuhiljaa, ja remontöörit käyvät välillä tsekkaamassa netistä vaihtoehtoisia korjausmalleja milloin millekin löytämälleen vialle. Auton liikkeellelähdöstä ei ole vielä kuin summittaisia arvioita - olisi kiva saada edes loppuviikosta, jotta tietyt tapahtumat ja velvoitteet tulisi hoidettua ajoissa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus