Arki jatkuu

  • Rujokki

Yhtä haipakkaa. Aamulla taas 2,5 km kävely töihin ja 4,5h tiukkaa back-officea. Töistä junalla stadiin, jossa ensin käynti seulontakuvissa, sitten Kelalla, jossa sain käteen nron 274 - menossa oli nro 244... Täytin lomakkeet ja pistin luukkuun sekä annoin numeroni ovesta tulleelle hlölle. Esikoisen tapaaminen viivästyi ruuhkan vuoksi, mutta saatiinpa operaattorimme laskutuskuvio selkeäksi.

Ystävä oli jo tekstannut lähtevänsä töistä klo x, mutta jäi vielä kun en ehtinyt kyytiin. Bussin valinta ja ajo lähelle tapaamispaikkaa - jossa sitten kilometrin juoksu (sauvat kainalossa) kunnes ystävän auto tuli vastaan. Mentiin ensin hakemaan varaosaa Ikäneitooni, sitten kaupoille ja vielä etsin säilytyslaatikoita äidilleni - hän on jo usean kk:n tehnyt siivoa ja kuulemma tarvitsee laatikoita. Hukkareissu.

"Kotiin" palattua pikainen tortillatäytteiden valmistus, ja syönnin jälkeen ystävä lähti talliin tervehtimään autoani. Viipynee jälleen puolille öin, huoh. Omasta ehdotuksestaan autoni on täällä hoidossa, joten ei pitäisi kantaa huonoa omaatuntoa? Ei sille kuitenkaan voi että nolottaa ja hävettää. Itse viimeistelen kohta joulukortit jotta saan ne huomenna postiin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus